Due médiaügynökség

Hírek

30 kérdés a rendszerváltozásról - teszt diákoknak

 A Nagy Diák Rendszerváltoztató Teszt három fordulóban repít vissza az 1989-1990-es eseményekhez. Tanítva, bemutatva, hogy mi történt akkoriban és tesztelve a tudást, hiszen erről az időszakról mindenki hallott már. Hazánkban 2020-ban Emlékévvel is tisztelegnek az akkor

Nagyon sok fiatalt érdekel a pénz világa

 Közel 13 ezer fiatal töltötte ki a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet. A játékot a DUE Médiahálózat azzal a céllal indította, hogy a részvevők magabiztosabban mozogjanak a pénz világában, hatékonyan osszák be jövedelmüket, és megtakarítás esetén jól fektessenek be.

Nagy Diák Pénzügyes Teszt: kisorsoltuk a nyertest!

 Közel 13 ezren vettek részt a Nagy Diák Pénzügyes Teszt online fordulójában. Közülük sorsoltunk ki egy szerencsést, aki máris nyereménnyel gazdagodhatott.

Közel 19 ezren töltötték ki a Filmtesztet

 Rekordszámú részvétellel zajlott a Nagy Magyar Filmteszt első fordulója: az online játékba közel 19 ezer fiatal kapcsolódott be, akiknek filmtörténeti és filmes szakmai kérdésekre kellett válaszolniuk.

Nagy Diák Kresz-teszt

 A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós nyereményjáték, melynek keretében online tölthető ki a DUE által, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői bevonásával fejlesztett KRESZ-tesztet a www.nagydiakkreszteszt.hu weboldalon.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu