Due médiaügynökség

Hírek

Az utóbbi évek legjobb Sajtófesztiválja

Több mint 1500 diákújságíró részvételével zajlott le május 6-án, a Millenáris Parkban a 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. Televíziós és rádiós személyiségek, a tudatos médiahasználat iránt elkötelezett szakemberek találkoztak a fiatal médiásokkal.

Támogatók az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

A DUE Médiaügynökség már 18 éve szervezi és bonyolítja az év legnagyobb ifjúsági médiaeseményét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.
A professzionális program sikeréhez szponzorok és médiatámogatók is hozzájárulnak. Az idei Sajtófesztivál főtámogatói pozícióját és a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat szakmai támogatását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vállalta fel.

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál jeles vendégekkel

A DUE Médiahálózat és a DUE Médiaügynökség együtt szervezi az év legnagyobb ifjúsági médiaeseményét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.
Az eseményt Szalai Annamária, az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke nyitja meg, illetve dr. Schmitt Pál köztársasági elnök köszönti a fiatalokat.

ESET vírusirtó a DUE Médiaügynökségnél

A DUE Médiaügynökség együttműködési megállapodást kötött a Sicontact Kft.-vel, amely hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő szoftverdisztribútora. A 2003 márciusában alakult vállalat még abban az évben megkezdte az ESET vezető vírusirtó termékének forgalmazását és képviseletét.
A DUE Médiahálózat és Médiaügynökség gépei az ESET díjnyertes antivírus rendszerét, a NOD32-t használják az elektronikus kártevők ellen. A cég az együttműködés keretében vállalta azt is, hogy a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseit támogatja ugyanennek a vírusirtó szoftvernek az otthoni változatával.

Készülünk a Sajtófesztiválra

Már szervezzük a május 6-i Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A program végleges összeállítása előtt online kérdőíven várjuk a javaslatokat a fiataloktól, hogy kikkel találkoznának, és milyen programelemeket látnának szívesen a rendezvényen. A kérdőíven több művész, sportoló, műsorvezető és média szakember neve is szerepel.
A válaszok összesítése után hamarosan összeáll és kiderül a végleges program.
 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu