Due médiaügynökség

Hírek

Újabb nagyágyúkkal bővült a partnereink köre

Ismét bővült partnereink köre a hirdetési piac két kiemelkedő szereplőjével.
Az UM Telenor Magyarország, amely djuice márkáját népszerűsíti ősztől a DUE Tallózóban. A djuice márka a 15-26 éves korosztályt szólítja meg, fiatalos, lendületes szolgáltatásokkal, promóciós programokkal. A DUE Médiaügynökség által elért célcsoport a mobilszolgáltatók egyik leghálásabb felhasználói csoportja, ők a legnyitottabbak az új technikai eszközök iránt. Bíró Balázs, a djuice vezetője állandó rovattal várja a DUE Tallózó olvasóit egy éven keresztül.
Másik új partnerünk szintén a telekommunikáció szegmensből érkezett, csak gyártói oldalról, ahol a telefontól a televízióig piacvezető szerepet tölt be. Az LG Electronics az okostelefon-kampány népszerűsítéséhez használja a DUE Médiaügynökség felületeit. Indoor eszközeinkkel és print médiumunkkal informáljuk a célcsoportot az Android oprendszerű telefonokról.

Online vagyunk

Elindult a DUE Médiaügynökség honlapja. Új oldalunkon teljes eszköz- és szolgáltatáspalettánkat bemutatjuk, hogy meglévő és leendő érdeklődő partnereink minden információt megtaláljanak rólunk és lehetőségeikről. Tájékozódhatnak szolgáltatásainkról, eszközeinkről, programjainkról, rendezvényeinkről, újdonságainkról, üzleti híreinkről. Megnézhetik korábbi munkáinkat, referenciáinkat, jelenlegi partnereinket, illetve egyedi szponzorációs lehetőségeinket.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu