Due médiaügynökség

Hírek

Két új edukatív tesztünk indult

Immáron hatodik alkalommal indítottul el a Nagy Diák KRESZ-tesztet, melyben 2022-ben partnerünk az ORFK-OBB és az NBT.

Rengeteg élelmiszert dobunk ki - figyelmeztet a Nagy Diák Klímateszt

Az első Klímateszt sikere nyomán újra elindítottuk a Nagy Diák Klímatesztet 2021. december 20-án. Az első játékba több mint 30 ezer fiatal kapcsolódott be, az új játékba még ennél is több érdeklődőt várunk.

 

Az internetes zaklatás ellen küzd a bűnmegelőzési teszt

Vagyonvédelmi tanácsokkal és internetes zaklatás esetén fontos teendőkkel is ellátja a fiatalokat az idén ötödik alkalommal elindított Nagy Diák Bűnmegelőzési Tesztünk. A Nagy Diák Tesztek formátumára épített országos 3 fordulós edukatív felhívja a figyelmet az úgynevezett online grooming jelenségre is, azaz amikor interneten, főleg felnőttek szexuálisan molesztálnak gyerekeket.

 

Törőcsik Mari előtt tiszteleg a jubileumi Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

Ötödik alkalommal indítottuk útjára a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak versenyt 2021. november 15-én. Az edukatív játékot azzal a céllal szervezzük, hogy a 14-20 év közötti fiataloknak szórakoztatva adjon képet és tudást a magyar filmekről, sorozatokról, alkotókról. Az országos játék a Nemzeti Filmintézettel karöltve valósul meg.

 

A Nagy Diák Tesztekkel van tele a sajtó

Társadalmi problémákra reflektál és a Z-generációt formálja a DUE Médiacsoport. Több mint 300 ezer fiatal töltötte ki eddig a DUE Médiacsoport online edukatív tesztjeit, a bűvös számot a héten egy pécsi diák segítségével lépte át szervezet. A Nagy Diák Tesztek páratlanul fontos visszajelzést adnak arról, hogy miként gondolkodik a jövőt közvetlenül befolyásoló Z-generáció, milyen tudással rendelkeznek, és egyáltalán kik ők, mik a kedvenc filmjeik, zenéik, kommunikációs eszközeik.

 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu