Due médiaügynökség

Hírek

Tudományos vetélkedőket vetít 5 héten át az M5 csatorna

Idén tavasszal öt nagyszabású tudományos verseny döntőjét szervezte meg a DUE Médiahálózat. A magyar film, a magyar foci, a bűnmegelőzés, a pénzügy és a KRESZ témában zajlott Nagy Diák Teszteket több mint 120 ezren töltötték ki, és minden kategóriában egy-egy nagyszabású kvízműsorral zárultak a versenyek. Az öt döntőt öt héten át június 26-tól műsorára tűzi az m5 csatorna.

Sikerrel zártuk a 6. Nagy Magyar Filmtesztet

 Óriási érdeklődés és teltház övezte a Nemzeti Filmintézet közös játékunk, a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 6. döntőjét. Az országos edukatív játék népszerűségét jól mutatja, hogy az első, online fordulóban több mint 23 ezren vettek részt.

Új edukatív Nagy Diák Tesztek indultak

Tavasszal dübörögnek a Nagy Diák Tesztek. A már ősz óta futó, a Hidegkuti Nándor emlékévhez kapcsolódó Nagy Diák Fociteszt mellé érkezett vissza a Nagy Diák Pénzügyes Teszt, amely a fiatalok pénzügyi-gazdasági kultúráját, ismereteit hivatott bővíteni, felmérni. A Nagy Diák KRESZ-teszt hetedik alkalommal segíti a baleset-megelőzést, a jogosítványszerzésre, vagy épp a biztonságos közlekedésre való felkészülést. A Nagy Diák Médiaismereti Teszten az értő és káros tartalmakat elkerülő médiahasználat áll a középpontban.

Véget ért a Nagy Diák Agrárteszt 2.

 Közel 17 ezer játékos részvételével véget ért a második Nagy Diák Agrárteszt. A DUE Médiahálózat által szervezett nagyszabású online versenyt Rédler Zalán balassagyarmati gimnazista nyerte úgy, hogy hibátlanul játszott a döntőben. A végzős diáktól az agrár terület eddig sem állt távol, ugyanis állattartással foglalkozik, nevezetesen 28 papagájt nevel otthon. A verseny a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakmai támogatásával indult azzal a céllal, hogy reális képet adjon a mai modern agrártudományról.

Országos focivetélkedőt indítottunk Hidegkuti Nándor tiszteletére

 100 évvel ezelőtt született az MTK Örökös Bajnoka, az Aranycsapat csatára. A legendás labdarúgó előtt is tiszteleg a DUE legújabb országos játéka, a Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak.
A 18 kérdéses teszt feleleveníti a magyar labdarúgás múltját és jelenét Az online tesztet 2023. április 30-ig lehet kitölteni, a döntő egy foci gála keretében zajlik május 26-án. A program fő támogatója az MTK Budapest, támogatója a Prohuman Diákmunka, médiapartnere Blikk és a Sportal.hu

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu