Due médiaügynökség

Hírek

Pályaválasztási melléklet középiskolásoknak

A DUE Médiaügynökség idén is elindítja a DUE Tallózó és a DUE Rádió pályaválasztási mellékletét és műsorát novembertől, valamint ebben az évben online és social media felületekkel is kiegészítettük az oktatási intézményeknek adott ajánlatunkat.

 

Munkavédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

A DUE Médiaügynökség az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség támogatásával szeptembertől elindította munkavédelmi ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez a nyomtatott (DUE Tallózó) és az elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja.

Kávézót nyitott a DUE Produceri Iroda

A DUE Produceri Iroda Kft. (a DUE Médiaügynökség tulajdonosa) bővítette portfólióját, és augusztus közepén megnyitotta első kávézóját az Allee Bevásárlóközpontban. A kávézó a Coffeeshop Company hálózatának üzleteként nyílt.

Karrier Expo a DUE-val

A DUE Médiaügynökség felkérést kapott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól (KIM), hogy népszerűsítse a 2011. októberi 15-i Kormányzati Karrier Expó programját, illetve a DUE Médiahálózat saját programelemekkel vegyen részt az egész napos rendezvényen.

A DUE Médiaügynökség a MATESZ tagja

A DUE Médiaügynökség nagyot lépett előre a terjesztési piacon, mivel július 1-jétől hivatalosan is felvette a MATESZ a tagjai közé.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu