Due médiaügynökség

Hírek

A DUE Médiaügynökség az MNB-vel takarékoskodik

A Magyar Nemzeti Bank régi partnere a DUE Médiaügynökségnek. Már hagyománynak számít, hogy a bank ügynökségünkkel és a DUE Médiahálózattal közösen szakmai pályázat formájában aktivizálja a fiatalokat.
Novembertől „Tudatosan takarékoskodj!” címmel új közös pályázatot hirdetünk a diákoknak. A pályázók a takarékossággal, a megtakarításokkal kapcsolatos pozitív példákat és saját tapasztalataikat mutathatják be szöveges és képi formában.
A legjobbak komoly pénzjutalmat nyerhetnek, melyet 2011-ben az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon vehetnek át.
Az MNB-nek saját rendszeres vetélkedője is van, a „Monetary – közgazdálkodj okosan”, melyet a bank évente rendez meg, és amelynek kommunikációjához a DUE Médiaügynökség médiafelületeit is használja.

Újabb nagyágyúkkal bővült a partnereink köre

Ismét bővült partnereink köre a hirdetési piac két kiemelkedő szereplőjével.
Az UM Telenor Magyarország, amely djuice márkáját népszerűsíti ősztől a DUE Tallózóban. A djuice márka a 15-26 éves korosztályt szólítja meg, fiatalos, lendületes szolgáltatásokkal, promóciós programokkal. A DUE Médiaügynökség által elért célcsoport a mobilszolgáltatók egyik leghálásabb felhasználói csoportja, ők a legnyitottabbak az új technikai eszközök iránt. Bíró Balázs, a djuice vezetője állandó rovattal várja a DUE Tallózó olvasóit egy éven keresztül.
Másik új partnerünk szintén a telekommunikáció szegmensből érkezett, csak gyártói oldalról, ahol a telefontól a televízióig piacvezető szerepet tölt be. Az LG Electronics az okostelefon-kampány népszerűsítéséhez használja a DUE Médiaügynökség felületeit. Indoor eszközeinkkel és print médiumunkkal informáljuk a célcsoportot az Android oprendszerű telefonokról.

Online vagyunk

Elindult a DUE Médiaügynökség honlapja. Új oldalunkon teljes eszköz- és szolgáltatáspalettánkat bemutatjuk, hogy meglévő és leendő érdeklődő partnereink minden információt megtaláljanak rólunk és lehetőségeikről. Tájékozódhatnak szolgáltatásainkról, eszközeinkről, programjainkról, rendezvényeinkről, újdonságainkról, üzleti híreinkről. Megnézhetik korábbi munkáinkat, referenciáinkat, jelenlegi partnereinket, illetve egyedi szponzorációs lehetőségeinket.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu