Due médiaügynökség

Hírek

Versenytársak eredmények

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon került sor a DUE Médiahálózat és a Gazdasági Versenyhivatal közös pályázatának eredményhirdetésére. A díjazottak névsora a folytatásban olvasható.

Hipersuli, a jövő sulija - pályázati eredmények

A DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki egyesületünk és a Telenor Hipersuli, a jövő sulija! pályázatának eredményeit.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 - eredmények

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

A DUE és a Paralimpiai Bizottság közös pályázatot írt ki

Idén 15. alkalommal rendezik meg a nyári paralimpiai játékokat, melyre 2016. szeptember 7. és 18. között kerül sor Rio de Janeiroban, az nyári olimpiai játékok helyszínén. A paralimpiai versenyzők 22 sportágban mérik össze tudásukat. A versenyekről tudósítani fog az m4 sportcsatorna.

Tedd láthatóvá a Nagyit! - pálylázat díjátadása

A DUE idei karácsonyi ünnepségén mutatjuk be az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett Tedd láthatóvá a nagyit! pályázat legjobb alkotásait. A díjazott diákok Hauser kerékpárral, Decathlon vásárlási utalvánnyal és gokart bérlettel térhetnek haza.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu