Due médiaügynökség

Hírek

Exkluzív Várlátogatás a Sajtófesztivál programjaként

Exkluzív programon vehetsz részt a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Működj!

Vérbeli műszaki középiskolás vagy? Akkor ezt imádni fogod! Ha működő dolgot hozol létre, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület elindíthat a siker felé!

Feljött a nap! - Balkan Fanatik koncert a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál zárásaként

Hazánk egyik legnépszerűbb együttese, a Balkan Fanatik ad másfél órás nagykoncertet a DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján május 27-én a budapesti Várkert Bazárban. A zenekar jól ismert számai mellett az új album dallamai is felcsendülnek.

Sajtófesztivál belépő 3 az 1-ben

1 belépővel 3 különböző programkavalkádban vehetsz részt május 27-én: találkozhatsz a média nagyágyúival, bepillanthatsz a média kulisszái mögé, exkluzív Várlátogatáson vehetsz részt, és akár az első sorból tombolhatsz végig két koncertet is. Mindez májusban is kedvezményes áron!

Táborpályázat 2016

Jól jönne egy ingyenes médiatábor a nyárra? Szívesen látnál el gyakornoki feladatokat a következő tanévben a megyeszékhelyeden, hogy ezzel is a legjobb diákújságírók közé tartozz a nyári táborban megszerzett tudással? Neked találtuk ki a Táborpályázat 2016-ot, melyet június 5-ig adhatsz be.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu