Due médiaügynökség

Hírek

Jövőkutató - pályázat és verseny a Telenorral

A DUE Médiahálózat és a Telenor közös pályázatot és versenyt hirdet, hogy bemutathassátok, hogyan képzelitek el a jövő technológiai innovációit, és hogyan fogják ezek megváltoztatni a hétköznapi életünket. Mozgasd meg a fantáziád, álmodd meg a jövő technológiai újdonságait, hogyan használd ezeket.

Megjelent 2014 első DUE Tallózója

Ki nem hagynánk a Valentin-napot a DUE Tallózóval sem: vitatkozunk róla, és még az ideális párkapcsolatot is górcső alá vesszük. Tél lévén egy francia síparadicsomot is ajánlunk, a téli olimpiára pedig Heidum Bernadett gyorskorcsolyázóval készülünk.
 

2013 IQ-bajnokai a Nagy Diák IQ-teszten

Minden századik ember rendelkezik 135 pont feletti IQ-val. 200 ilyen kivételes képességű magyar fiatal versengett egy délutánon át, hogy eldöntsék, kik lesznek 2013 IQ bajnokai, azaz kik nyerik 2013-ban a Nagy Diák IQ-tesztet.

Megjelent a decemberi DUE Tallózó

A DUE Tallózó is készül a karácsonyra és az év végére. Felidézzük 2013. legjobb és leggyengébb filmjeit, tippeket adunk az ünnephez és az ajándékokhoz. Címlapinterjúnkat Tompos Kátyával készítettük, aki most nem csak a színházban, hanem a moziban és saját koncertjén is látható.

Megkezdődött a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulója

 Megkezdődött a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója. November 16-án 11 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány felülmúlta a várakozásokat. A második forduló november 23-án folytatódik.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu