Due médiaügynökség

Hírek

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Minden kedves ügyfelünknek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

a DUE Médiaügynökség csapata

Támogatók a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

 A DUE Médiaügynökség és partnere a DUE Médiahálózat 1993 óta minden tavasszal megrendezi a fiatal újságírók és rádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A tizenkilencedik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvényt 2012. május 11-én tartjuk a Millenáris Fogadóban.

Munkavédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

 A DUE Médiaügynökség az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség támogatásával 2012 szeptemberétől folytatja munkavédelmi ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez a nyomtatott (DUE Tallózó) és az elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja. „MelóDiák” című, a középiskolásokat célzó kommunikációs projektünk célja, hogy megalapozzuk a véleményformáló diákújságírók tájékozottságát a munkavédelem témakörében.

UNICEF-DUE összefogás a gyermekek jogaiért

„Az UNICEF Magyar Bizottsága „Gyerek, de joggal” elnevezésű kampányának keretében célul tűzte ki, hogy megismertesse a Gyermekjogi Egyezményt a fiatalokkal és a velük kapcsolatban álló felnőttekkel. A DUE Médiaügynökség egyike az UNICEF azon kommunikációs partnereinek, akik segítséget nyújtanak a fiatalok eléréséhez.” 

Több mint 1.000 fiatal újságíró a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján

 A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) május 11-én, immár tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu