Due médiaügynökség

Hírek

2021 innovációja a Nagy Diák Tesztek applikáció!

Már elérhető a Google Play és az App Store kínálatában is az ingyenes Nagy Diák Tesztek applikáció. Az új appon keresztül minden tesztünket könnyedén ki lehet tölteni. A játékosok mindig naprakész információt kapnak az aktuális tesztekről, és a játékok állásáról.

Színésztanonc nyerte a 4. Filmtesztet

 A kockásfülű nyúl a legismertebb animációs alkotás, a Fehér tenyér a legnépszerűbb mozifilm a fiatalok körében – derült ki a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak versenyen, melyen rekordszámú játékos, több mint 19 ezer diák indult. A DUE Médiahálózat nagyszabású vetélkedőjét Buza Gábor gimnazista, a Győri Nemzeti Színház színésztanonca nyerte.

Rekordszámú részvétel a Nagy Magyar Filmteszten

Óriási sikerrel zárult 2021. februárjában a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. országos játék első fordulója. Az online játékba több mint 19 ezer fiatal kapcsolódott be, akiknek filmtörténeti és filmes szakmai kérdésekre kellett válaszolniuk. A DUE negyedik alkalommal megrendezett versenyének döntője február 26-án lesz, és online élőben közvetítik. Az edukatív vetélkedő támogatója a Nemzeti Filmintézet.

Elindult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt

A Nagy Diák Tesztek történetében immár második alkalommal jelentkezünk a Nagy Diák Médiaismereti Teszttel. Ez a teszt nagyon közel áll a DUE szívéhez, hiszen ezzel szeretnénk a hivatásunk műhelytitkaiba beavatni a diákokat.

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4.

A DUE Médiahálózat népszerű, immár negyedszerre elindított tesztjének ezúttal is az a célja, hogy megtudjuk: ismerik-e a diákok a rájuk leselkedő veszélyeket, és el tudják-e kerülni azt, hogy áldozattá, netán elkövetővé váljanak egy-egy kényes helyzetben.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu