Due médiaügynökség

Hírek

Megjelent a DigiTallózó legfrissebb száma!

A tavaszt Mikler Rolanddal, a férfi kézilabda-válogatott kapusával várjuk. A friss DUE Tallózóban megtalálod a napfényes Máltát, az Oscar-díjas filmeket, tudnivalókat a külföldi munkavállalásról, tippeket húsvétra és még rengeteg olvasnivalót. 

Megszületett az "Arcok a jövőből" pályázat eredménye

Eredményt hirdettünk a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös portrépályázatán.
A versenyre 14-22 év közötti fiatalok nevezhettek két kategóriában. A feladat az volt, hogy a fiatalok mutassák meg, hogy milyennek képzelik a jövő „arcait”. A pályázatra közel 100 pályázó több mint 150 portrét küldött.

Mádai Vivien a DUE Rádió új műsorvezetője

Az új tanévben Buda Marci mellett Mádai Vivien köszönti a DUE Rádió hallgatóit. Az RTL Klub méltán népszerű műsorvezetője lelkesen vett részt az első felvételen, sőt, a DUE Tallózónak interjút is adott.

 

Jutalomsorsolás iskolarádióknak

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 150 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Környezetvédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

 A DUE Médiaügynökség a Harmónium Egyesülettel együttműködve, az Európai Unió támogatásával februártól folytatja „Gazdálkodj okosan” című ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez nyomtatott (DUE Tallózó) és elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja. A sorozat folytatását az indokolta, hogy bár a diákok sokszor tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy környezetünk védelme elengedhetetlen, de még mindig kevesen tudják, hogy ők mit tudnának tenni a fenntartható fejlődés érdekében. 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu