Due médiaügynökség

Hírek

Helyi kincs - légy a vendégünk! - Pályázati kiírás

Ha valaki hozzátok szervezne osztálykirándulást, mit mutatnál meg neki? Helyi kincs című pályázatunkon bemutathatod, miért érdemes lakóhelyeden turistáskodni. Lendítsétek fel településetek turizmusát, ismertessétek meg településeteket mindenkivel!
 

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Nagy sikerrel, közel 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2014-es Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Jövőkutató pályázat, melyekre március 17-én éjfélig lehetett nevezni cikkel, diáklappal, fotóval, videóval, rádióműsorral, sőt még a diákok segítő pedagógusukat is díjra jelölhették.

A DUE keresi 2014 legtehetségesebb diákmédiásait

 A DUE 2014-re is meghirdeti Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát. Ezúttal is 8 kategóriában lehet pályázatot beküldeni, melynek határideje 2014. március 15. Az eredményhirdetésre és az ünnepélyes díjátadóra 2014. május 16-án kerül sor 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Jövőkutató - pályázat és verseny a Telenorral

A DUE Médiahálózat és a Telenor közös pályázatot és versenyt hirdet, hogy bemutathassátok, hogyan képzelitek el a jövő technológiai innovációit, és hogyan fogják ezek megváltoztatni a hétköznapi életünket. Mozgasd meg a fantáziád, álmodd meg a jövő technológiai újdonságait, hogyan használd ezeket.

Megjelent 2014 első DUE Tallózója

Ki nem hagynánk a Valentin-napot a DUE Tallózóval sem: vitatkozunk róla, és még az ideális párkapcsolatot is górcső alá vesszük. Tél lévén egy francia síparadicsomot is ajánlunk, a téli olimpiára pedig Heidum Bernadett gyorskorcsolyázóval készülünk.
 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu