Due médiaügynökség

Hírek

A Diákhitel és a DUE Médiahálózat lezárta közös tehetségkutató pályázatát

A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat októberben közösen hirdette meg tehetségkutató pályázatát, melynek eredményeként tehetséges diákújságíróknak munka- és gyakorlati lehetőséget biztosítanak egyrészt a Diákhitel 2012-től induló online újságának szerkesztőségében, illetve a DUE Tallózó és DUE Online csapatában.

A Diákhitel és a DUE Médiahálózat közös tehetségkutató pályázata

A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közösen hirdette meg tehetségkutató pályázatát, melynek keretében tehetséges diákújságíróknak szeretnének munka- és gyakorlati lehetőséget biztosítani egyrészt a Diákhitel 2012-től induló online újságának szerkesztőségében, illetve a DUE Tallózó és DUE Online csapatában.

DUE Médiatalálkozó október 22-én

A DUE Médiahálózat már tizenegyedik alkalommal szervezi meg hagyományos őszi Médiatalálkozóját, melyet a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán október 22-én tart.

Pályaválasztási melléklet középiskolásoknak

A DUE Médiaügynökség idén is elindítja a DUE Tallózó és a DUE Rádió pályaválasztási mellékletét és műsorát novembertől, valamint ebben az évben online és social media felületekkel is kiegészítettük az oktatási intézményeknek adott ajánlatunkat.

 

Munkavédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

A DUE Médiaügynökség az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség támogatásával szeptembertől elindította munkavédelmi ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez a nyomtatott (DUE Tallózó) és az elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu