Due médiaügynökség

Hírek

DUE Rádió OFF/ON

A DUE Médiaügynökség szakmai partnere, a DUE Médiahálózat ismét erősített online jelenlétén. A több mint tíz éve működő DUE Rádió Országos Iskolarádió Hálózat a kezdetektől offline rendszerben működött. Először kazetta, majd CD formájában jutottak a hálózat iskolái a havonta új műsorral jelentkező DUE Rádió anyagához. A Ferling Webline által készített új, informális honlap segítségével az iskolák már ez év januártól regisztráció után könnyedén elérhetik és letölthetik a DUE Rádió online változatát. Ezzel nagyon sok időt és pénzt spórol a szervezet. A letöltések alapján folyamatosan nyomon tudja követni a DUE Médiahálózat a DUE Rádió népszerűségét.

Az OTP Fáy András Alapítvány 2011-ben is partnerünk

A DUE Médiaügynökség kiemelt ügyfele 2011-ben ismét az OTP Fáy András Alapítvány.
Az Alapítvány a pályaválasztás előtt álló fiatalokat szólítja meg a DUE Tallózó tematikus rovatában és a DUE Rádió műsoraiban és a május 6-i Országos Ifjúsági Sajtófesztivál egyik kiemelt támogatója lesz. A rendezvényen egész nap programokkal, játékokkal és sok nyereménnyel várja az érdeklődő fiatalokat.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázattal nyitottuk az évet

A DUE Médiaügynökség január elején ismét kinyitotta irodáját, és elsőként meghirdette a DUE Médiahálózat Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát a 14-25 éves fiatalok számára. A nagy hagyománnyal és presztízzsel rendelkező megmérettetés igen népszerű a média iránt érdeklődők körében.
A DUE Médiaügynökség vállalta a szponzorok felkutatását, akik nem csak anyagi támogatást, hanem szakmai elismerést is jelentenek a díjazottaknak. A díjátadás a fiatal újságírók legnagyobb éves seregszemléjének számító Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz május 6-án, a Millenáris Parkban.

A pályázati kiírást letöltheti innen.

A szponzorációs ajánlatot letöltheti innen.

Az ünnepek alatt zárva tartunk

A DUE Médiaügynökség december 20-án bezárja irodáját és 2011. január 3-án nyitja ki.
Sürgős kérdésekben a 06 30 474-9604-es telefonszámon lehet érdeklődni.
Minden ügyfelünknek, partnerünknek boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk és sikerekben gazdag új évet!

DUE Médiaügynökség csapata

Karácsonyi parti a DUE Médiahálózat csapatával

A DUE Médiahálózat 2010. december 16-án az Építészpince Étteremben látja vendégül az egyesület tagjait, barátait és üzleti partnereit.
A DUE Karácsony mindig remek alkalom a találkozásra, beszélgetésre rég nem látott DUE-s barátokkal. Itt köszöni meg a vezetőség a legaktívabb DUE tagok munkáját, és idén itt vehetik át nyereményüket a „Fókuszban a nő” és a „Hitelesen a Diákhitelről” pályázataink legjobbjai.
Természetesen meglepetéssel is készülünk, hogy még izgalmasabb legyen az ünnep!
A DUE Médiahálózat nagy figyelmet fordít a csapat munkájának értékelésére, illetve a DUE-t pártoló barátokkal és üzleti partnerekkel való kapcsolattartásra.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu