Due médiaügynökség

Hírek

Elindult a Nagy Diák Zenei Teszt: A Tankcsapda a legismertebb, a Bagossy Brothers Company a legkedveltebb zenekar

Közvéleménykutatást tartott a DUE Médiahálózat 14 és 24 év közötti fiatalok körében. A szervezet a megkérdezettek zenei ízlésére volt kíváncsi, egészen pontosan arra, hogy milyen magyar zenei produkciókat ismernek és kedvelnek. A közel 500 ember válaszából az derült ki, hogy a Tankcsapda a legismertebb, a Bagossy Brothers Company a legkedveltebb zenekar Magyarországon a fiatalok körében. A kutatási anyagot alapul véve, edukatív jelleggel Nagy Diák Zenei Teszt névvel online játékot indított a DUE Médiahálózat. 

Elindult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4!

Negyedszer indult a DUE Médiahálózat és a Nemzeti Filmintézet közös versenye, a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak, melynek célja, hogy a 14-20 év közötti fiataloknak szórakoztatva adjon átfogó képet és tudást a magyar filmekről, tévésorozatokról és alkotókról.

Megújult a Nagy Diák Tesztek© portál

 A népszerű országos edukatív játéksorozat minden játéka mostantól egy gyűjtőoldalról érhető el.

50 ezren töltötték ki a DUE Médiahálózat edukatív tesztjeit

Több mint 50 ezer fiatal vett részt a DUE Médiahálózat négy online ismeretterjesztő játékán, azaz a Nagy Diák Agrárteszt, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Rendszerváltoztató Teszt versenyek első fordulóin 2020 tavaszán.

Itt a DUE Podcast – a DUE Rádió online is hallgatható!

A tavaszi digitális oktatásra való átálláskor elhallgattak az iskolarádiók is. A DUE Rádió hallgatói azonban nem maradtak műsorok nélkül.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu