Due médiaügynökség

Hírek

Díjaztuk a legtehetségesebb diákújságírókat

 Hét kategóriában díjaztuk az ország legtehetségesebb diákújságíróit és diákrádiósait a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A DUE Médiahálózat – a diákújságíró egyesület jubileumi eseményén játékok, filmek, koncertek és sztárok várták a látogatókat. A programokra kétezernél is több vendég érkezett az ország minden részéből.

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója az NMHH

 A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), számos programot hoz az idei évben is az eseményre.

Támogatók a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

 A DUE Médiaügynökség és partnere a DUE Médiahálózat 1993 óta minden tavasszal megrendezi a fiatal újságírók és rádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A DUE Médiahálózat egész napos programja tavaly olyan sok látogatót vonzott, hogy idén jóval nagyobb területre, a Millenáris D csarnokába költözik. Az idén huszadik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvényünkre 2013. május 10-én, pénteken kerül sor.

Minden idők legnépszerűbb Sajtófesztiválja volt a huszadik

Nagy érdeklődés kísérte a jubileumi Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, amelyet 2013. május 10-én tartott a DUE Médiahálózat a budapesti Millenárison. Közel 2.000 média iránt érdeklődő fiatal, diákújságíró és diákrádiós fordult meg pénteken az egész napos programon.

DUE - NMHH videopályázat a digitális átállásról

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közös pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy segítsen – elsősorban az idősebb korosztálynak - megérteni, mi a digitális átállás és miért jó a digitális televíziózás. A pályázat során a zsűri legfeljebb egy perces, kreatív, könnyen érthető videókat vár, amelyek közül a legötletesebbet iPhone5-tel jutalmazza.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu