Due médiaügynökség

Hírek

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdéssel

Médiaszakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Tele vagy érdekes írásokkal, de nem tudod hol publikálhatnád? Részt vennél rendezvényszervezésben, megismerkednél az ügynökségi munkával?

2014 a digitális iskolaújságok éve

A DUE és az Újnemzedék.hu egy izgalmas együttműködésbe kezdett 2014 januárjában. A "Diáklaptár" projekt keretében olyan felhasználói felületet jön létre, ahol az iskolák megszerkeszthetik diákújságuk online változatát.

Ismét fiatal fejlesztő tehetségek pályázatát várja az Invitel!

Az Invitel Magyarország meghatározó telekommunikációs és informatikai szolgáltató vállalataként évről évre keresi a legtehetségesebb fiatal fejlesztőket. Számukra hozta létre az InnoApps Díjat, amelyre bármilyen saját programmal, applikációval, facebook vagy más webes alkalmazással nevezhetnek.

Helyi kincs - légy a vendégünk! - Pályázati kiírás

Ha valaki hozzátok szervezne osztálykirándulást, mit mutatnál meg neki? Helyi kincs című pályázatunkon bemutathatod, miért érdemes lakóhelyeden turistáskodni. Lendítsétek fel településetek turizmusát, ismertessétek meg településeteket mindenkivel!
 

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Nagy sikerrel, közel 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2014-es Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Jövőkutató pályázat, melyekre március 17-én éjfélig lehetett nevezni cikkel, diáklappal, fotóval, videóval, rádióműsorral, sőt még a diákok segítő pedagógusukat is díjra jelölhették.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu