Due médiaügynökség

Hírek

Nagy Diák KRESZ-Teszt

Jövőre ismét készülhetnek a fiatalok, hogy próbára tegyék a Kresz tudásukat értékes nyereményekért.

Kedvcsinálónak íme az első Nagy Diák Kresz-Tesztről készült összeállítás :

https://www.youtube.com/watch?v=4vfxQgl68Uw 

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017.

 A DUE Médiahálózat 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatok 2016. december 1. és 2016. március 15. között adhatók be.

 

Történelem izgalmasan - 56 kérdés '56-ról

Pár nap és startol a suli. Nekünk van egy újabb jó tippünk, hogy lehet feldobni a tanulást! Érdekel a töri, és egész jól elboldogulsz a nevek, az évszámok és a helyszínek között? Akkor neked találtuk ki a Nagy Diák '56-os Tesztet. Próbára teheted magad és értékes nyeremények is várnak!

Ne parázz! Pályázz!

Idén 15. alkalommal rendezik meg a nyári paralimpiai játékokat 2016. szeptember 7-18. között Rio de Janeiroban, a nyári olimpiai játékok helyszínén. A paralimpiai versenyzők 22 sportágban mérik össze tudásukat. Ennek kapcsán ír ki közös pályázatot diákújságíróknak a DUE és a Paralimpiai Bizottság.

Filmpályázat a környezettudatos gondolkodás jegyében

Az OKTF NHI filmpályázata arra szeretne rávilágítani, mit is takar a környezettudatos gondolkodás, a hulladékokkal való felelős bánásmód. A május 1-jéig beküldhető 30-90 másodperces kisfilmek fő üzenete: Hozz ki többet kevesebből!

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu