Due médiaügynökség

Hírek

2013 IQ-bajnokai a Nagy Diák IQ-teszten

Minden századik ember rendelkezik 135 pont feletti IQ-val. 200 ilyen kivételes képességű magyar fiatal versengett egy délutánon át, hogy eldöntsék, kik lesznek 2013 IQ bajnokai, azaz kik nyerik 2013-ban a Nagy Diák IQ-tesztet.

Megjelent a decemberi DUE Tallózó

A DUE Tallózó is készül a karácsonyra és az év végére. Felidézzük 2013. legjobb és leggyengébb filmjeit, tippeket adunk az ünnephez és az ajándékokhoz. Címlapinterjúnkat Tompos Kátyával készítettük, aki most nem csak a színházban, hanem a moziban és saját koncertjén is látható.

Megkezdődött a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulója

 Megkezdődött a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója. November 16-án 11 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány felülmúlta a várakozásokat. A második forduló november 23-án folytatódik.

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

 A szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója a várakozásoknál jóval nagyobb érdeklődés mellett zajlott. A 24 év alatti fiatalok közül több mint 15 ezren töltötték ki az online tesztet a november 10-én éjfélkor zárult első fordulóban. Az online tesztet bárki kitölthette, de csak a 17-24 év közötti 125 pont feletti eredményt elérők juthattak tovább.

Nagy Diák IQ-teszt a Diákhitellel

A Diákhitel Központ és a DUE Médiaügynökség a Mensa HunqarIQa szakmai támogatásával Magyarországon egyedülálló közös projektbe kezdett. A 17 és 24 év közötti diákok országos, ingyenes online tesztettel mérhetik meg az IQ-jukat. A legjobbak kitölthetik a Mensa hivatalos felvételi tesztjét is, a két fődíjat pedig élő vetélkedőben nyerheti el a legintelligensebb fiú és lány.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu