Due médiaügynökség

Hírek

DUE - NMHH videopályázat a digitális átállásról

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közös pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy segítsen – elsősorban az idősebb korosztálynak - megérteni, mi a digitális átállás és miért jó a digitális televíziózás. A pályázat során a zsűri legfeljebb egy perces, kreatív, könnyen érthető videókat vár, amelyek közül a legötletesebbet iPhone5-tel jutalmazza.

A Sajtófesztiválra készült az áprilisi DUE Tallózó

 Mi már nagyon készülünk Sajtófesztiválra a DUE Tallózóval is – az áprilisi címlapon legszebb vendégünkkel, Weisz Fannival. Utazunk még Caprira, értekezünk a pápaválasztásról, kipróbáltuk a 4D-s mozit, megnéztük a Joan Miró-kiállítást, adunk szerelmi tippeket, és még millió olvasnivalót.

Jubileumi DUE Sajtófesztivál

A DUE Médiahálózat 2013. május 10-én 20. alkalommal rendezi meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A jubileumi évhez híven egy új, magasabb presztízsű helyszín, a Millenáris D csarnoka (korábban Csodák Palotája) ad otthont rendezvényünknek. Programunk a korábbiakhoz hasonló színvonalon, közel 2 000 fiatal diákmédiás részvételével zajlik.

Megjelent a DigiTallózó legfrissebb száma!

A tavaszt Mikler Rolanddal, a férfi kézilabda-válogatott kapusával várjuk. A friss DUE Tallózóban megtalálod a napfényes Máltát, az Oscar-díjas filmeket, tudnivalókat a külföldi munkavállalásról, tippeket húsvétra és még rengeteg olvasnivalót. 

Megszületett az "Arcok a jövőből" pályázat eredménye

Eredményt hirdettünk a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös portrépályázatán.
A versenyre 14-22 év közötti fiatalok nevezhettek két kategóriában. A feladat az volt, hogy a fiatalok mutassák meg, hogy milyennek képzelik a jövő „arcait”. A pályázatra közel 100 pályázó több mint 150 portrét küldött.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu