Due médiaügynökség

Hírek

Megkezdődött a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulója

 Megkezdődött a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója. November 16-án 11 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány felülmúlta a várakozásokat. A második forduló november 23-án folytatódik.

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

 A szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója a várakozásoknál jóval nagyobb érdeklődés mellett zajlott. A 24 év alatti fiatalok közül több mint 15 ezren töltötték ki az online tesztet a november 10-én éjfélkor zárult első fordulóban. Az online tesztet bárki kitölthette, de csak a 17-24 év közötti 125 pont feletti eredményt elérők juthattak tovább.

Nagy Diák IQ-teszt a Diákhitellel

A Diákhitel Központ és a DUE Médiaügynökség a Mensa HunqarIQa szakmai támogatásával Magyarországon egyedülálló közös projektbe kezdett. A 17 és 24 év közötti diákok országos, ingyenes online tesztettel mérhetik meg az IQ-jukat. A legjobbak kitölthetik a Mensa hivatalos felvételi tesztjét is, a két fődíjat pedig élő vetélkedőben nyerheti el a legintelligensebb fiú és lány.

Ilyen volt a 20. Sajtófesztivál

Május 10-én rendeztük a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A jubileumi programról két filmet is készítettünk, amelyek itt megtekinthetők.
 

A DUE Tallózó szeptembertől a Digitalstandon és a Táblamagazinon

Megjelent a szeptemberi DUE Tallózó, amelyet az új tanévtől már a Digitalstandon és a Táblamagazinon is megtalálható. 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu