Due médiaügynökség

Hírek

Kávézót nyitott a DUE Produceri Iroda

A DUE Produceri Iroda Kft. (a DUE Médiaügynökség tulajdonosa) bővítette portfólióját, és augusztus közepén megnyitotta első kávézóját az Allee Bevásárlóközpontban. A kávézó a Coffeeshop Company hálózatának üzleteként nyílt.

Karrier Expo a DUE-val

A DUE Médiaügynökség felkérést kapott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól (KIM), hogy népszerűsítse a 2011. októberi 15-i Kormányzati Karrier Expó programját, illetve a DUE Médiahálózat saját programelemekkel vegyen részt az egész napos rendezvényen.

A DUE Médiaügynökség a MATESZ tagja

A DUE Médiaügynökség nagyot lépett előre a terjesztési piacon, mivel július 1-jétől hivatalosan is felvette a MATESZ a tagjai közé.

VOLT fesztivál a KIM-mel

A DUE Médiaügynökség már több projekt keretében dolgozott együtt a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériummal. Ezért is fogadta a DUE Médiahálózat örömmel a KIM meghívását a VOLT fesztiválra, ahol az Európa Sátorban, az Európai Unió Tanácsa Magyar Elnökségének találkozópontjában vendégeskedhet az egyesület négy napon át, és részt vehet a Sátor programjának lebonyolításában is. A szakmai programok, beszélgetések, workshopok moderálását is fiatal, dués újságírók vezetik.

A DUE Médiahálózat az egyik nyertes a Magyar Telekom pályázatán

A Magyar Telekom Csoport – a fenntartható fejlődés iránt kinyilvánított felelősségvállalásával összhangban – aktívan részt vesz a hazai és a nemzetközi fenntarthatósági, környezetvédelmi szakmai munkákban, fórumokon. A 2010-ben elindított hello holnap! kezdeményezéssel a fenntarthatóság fogalomkörét könnyen befogadható módon szeretné a mindennapok részévé tenni.
 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu