Due médiaügynökség

Hírek

Jutalomsorsolás iskolarádióknak

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 150 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Környezetvédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

 A DUE Médiaügynökség a Harmónium Egyesülettel együttműködve, az Európai Unió támogatásával februártól folytatja „Gazdálkodj okosan” című ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez nyomtatott (DUE Tallózó) és elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja. A sorozat folytatását az indokolta, hogy bár a diákok sokszor tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy környezetünk védelme elengedhetetlen, de még mindig kevesen tudják, hogy ők mit tudnának tenni a fenntartható fejlődés érdekében. 

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Minden kedves ügyfelünknek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

a DUE Médiaügynökség csapata

Támogatók a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

 A DUE Médiaügynökség és partnere a DUE Médiahálózat 1993 óta minden tavasszal megrendezi a fiatal újságírók és rádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A tizenkilencedik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvényt 2012. május 11-én tartjuk a Millenáris Fogadóban.

Munkavédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

 A DUE Médiaügynökség az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség támogatásával 2012 szeptemberétől folytatja munkavédelmi ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez a nyomtatott (DUE Tallózó) és az elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja. „MelóDiák” című, a középiskolásokat célzó kommunikációs projektünk célja, hogy megalapozzuk a véleményformáló diákújságírók tájékozottságát a munkavédelem témakörében.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu