Due médiaügynökség

Hírek

Tehetségkutató Diákmédia Pályázattal nyitottuk az évet

A DUE Médiaügynökség január elején ismét kinyitotta irodáját, és elsőként meghirdette a DUE Médiahálózat Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát a 14-25 éves fiatalok számára. A nagy hagyománnyal és presztízzsel rendelkező megmérettetés igen népszerű a média iránt érdeklődők körében.
A DUE Médiaügynökség vállalta a szponzorok felkutatását, akik nem csak anyagi támogatást, hanem szakmai elismerést is jelentenek a díjazottaknak. A díjátadás a fiatal újságírók legnagyobb éves seregszemléjének számító Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz május 6-án, a Millenáris Parkban.

A pályázati kiírást letöltheti innen.

A szponzorációs ajánlatot letöltheti innen.

Az ünnepek alatt zárva tartunk

A DUE Médiaügynökség december 20-án bezárja irodáját és 2011. január 3-án nyitja ki.
Sürgős kérdésekben a 06 30 474-9604-es telefonszámon lehet érdeklődni.
Minden ügyfelünknek, partnerünknek boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk és sikerekben gazdag új évet!

DUE Médiaügynökség csapata

Karácsonyi parti a DUE Médiahálózat csapatával

A DUE Médiahálózat 2010. december 16-án az Építészpince Étteremben látja vendégül az egyesület tagjait, barátait és üzleti partnereit.
A DUE Karácsony mindig remek alkalom a találkozásra, beszélgetésre rég nem látott DUE-s barátokkal. Itt köszöni meg a vezetőség a legaktívabb DUE tagok munkáját, és idén itt vehetik át nyereményüket a „Fókuszban a nő” és a „Hitelesen a Diákhitelről” pályázataink legjobbjai.
Természetesen meglepetéssel is készülünk, hogy még izgalmasabb legyen az ünnep!
A DUE Médiahálózat nagy figyelmet fordít a csapat munkájának értékelésére, illetve a DUE-t pártoló barátokkal és üzleti partnerekkel való kapcsolattartásra.

Lezárult a Diákhitel Központtal közös pályázatunk

A Diákhitel Központ amellett, hogy már több éve ügyfele a DUE Médiaügynökségnek, szintén régóta szakmai partnere a DUE Médiahálózatnak is. A negyedik alkalommal meghirdetett „Hitelesen a Diákhitelről” című szakmai pályázatra közel száz iskola és diákújságíró pályázott. A Központ ezzel a lehetőséggel nem csak a diákokat, hanem iskolájukat is komoly anyagi támogatáshoz juttatja.
December 16-án, a DUE Médiahálózat karácsonyi partiján vehetik át a nyertesek díjaikat.
A Diákhitel Központ rendszeresen használja a DUE Médiaügynökség kommunikációs felületeit, melyekkel célzottan tudja megszólítani az általa elérni kívánt célcsoportot.

Lezárult a Bayer Schering és a DUE Médiahálózat kreatív pályázata

A Bayer Schering Pharma ebben az évben csatlakozott a DUE Médiaügynökség partnereihez. Az egyéves együttműködés során a klasszikus ATL eszközök használata mellett közös aktivitást is szerveztek ügynökségünk állandó szakmai partnerével, a DUE Médiahálózattal, „Fókuszban a nő” címmel. A kreatív megmérettetésre több mint száz pályamunka érkezett, melyek mindegyike a nőiességet, a női nem fontosságát állította középpontba.
A háromtagú szakmai zsűri által kiválasztott nyertesek 2010. december 16-án, a DUE karácsonyi partiján vehetik át értékes ajándékaikat a DUE Médiahálózat és a Bayer Schering Pharma képviselőjétől.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu