Due médiaügynökség

Hírek

Az internetes zaklatás ellen küzd a bűnmegelőzési teszt

Vagyonvédelmi tanácsokkal és internetes zaklatás esetén fontos teendőkkel is ellátja a fiatalokat az idén ötödik alkalommal elindított Nagy Diák Bűnmegelőzési Tesztünk. A Nagy Diák Tesztek formátumára épített országos 3 fordulós edukatív felhívja a figyelmet az úgynevezett online grooming jelenségre is, azaz amikor interneten, főleg felnőttek szexuálisan molesztálnak gyerekeket.

 

Törőcsik Mari előtt tiszteleg a jubileumi Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

Ötödik alkalommal indítottuk útjára a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak versenyt 2021. november 15-én. Az edukatív játékot azzal a céllal szervezzük, hogy a 14-20 év közötti fiataloknak szórakoztatva adjon képet és tudást a magyar filmekről, sorozatokról, alkotókról. Az országos játék a Nemzeti Filmintézettel karöltve valósul meg.

 

A Nagy Diák Tesztekkel van tele a sajtó

Társadalmi problémákra reflektál és a Z-generációt formálja a DUE Médiacsoport. Több mint 300 ezer fiatal töltötte ki eddig a DUE Médiacsoport online edukatív tesztjeit, a bűvös számot a héten egy pécsi diák segítségével lépte át szervezet. A Nagy Diák Tesztek páratlanul fontos visszajelzést adnak arról, hogy miként gondolkodik a jövőt közvetlenül befolyásoló Z-generáció, milyen tudással rendelkeznek, és egyáltalán kik ők, mik a kedvenc filmjeik, zenéik, kommunikációs eszközeik.

 

A Best.net shortlistjén a Nagy Diák Tesztek

A Nagy Diák Tesztek branddel és applikációval CSR kategóriában döntőbe jutott a DUE Produceri Iroda a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó nagyversenyén.

Elindult a Nagy Diák Klímateszt

Globális felmelegedés, klímaváltozás. Sokat hallunk, sokat beszélünk ezekről a témákról, de mi magunk és szűk közösségünk mit tehet ezek lassításáért, megakadályozásáért? Hogyan teremthető meg az ember és a természet közötti harmónikus együttélés? Erről szól a Nagy Diák Klímateszt!

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu