Due médiaügynökség

Hírek

A DUE Elnökségének közleménye rendezvényeinkkel kapcsolatban

 Kedves Barátaink!

Mindenki előtt ismert, hogy milyen nehéz helyzetben van az ország és a világ, és ezzel kapcsolatban milyen intézkedések születtek Magyarországon. Ezek a lépések az egészségünk, az életünk védelmét szolgálják, de mindenkitől áldozatokat és lemondást vár. Nincs ez másként velünk sem, így a DUE Médiahálózatnak is lépéseket kell tennie.

Nagy Diák Pénzügyes Teszt: A döntő legjobb pillanatai

Az esemény kulcsmomentumai egy percben.

Pénzügyes Teszt: Megvan a győztes!

Igazán nagy versenyszellem lakozik Topercer Péter tatabányai diákban. Még csak 19 éves, de már hét pénzügyi versenyen van túl. Legutóbbit, a most zárult Nagy Diák Pénzügyes Tesztet is megnyerte, ráadásul közel 13 ezer fiatal játékos közül. Nyereményét Balogh László pénzügyekért felelős államtitkár adta át.

Filmteszt döntő 2020: Az eseményvideó!

 Nagy sikerrel zajlott a Nagy Magyar Filmteszt döntője az Akváriumban február 20-án. Íme egy videós betekintés abba, hogy milyen is volt ez a rendezvény.

Nagy Diák Filmteszt: Megvan a győztes!

 Közel 19 ezer játékos közül Kéri Anna Katica nyerte meg a harmadik Nagy Magyar Filmtesztet. A keszthelyi gimnazista lány, hatalmas tudása annak köszönhető, hogy szabadidejében rengeteget olvas magyar filmekről. A díjakat Káel Csaba kormánybiztos adta át a nyerteseknek.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu